12 June, 2010

KURSUS INDUKSI PENTAULIAHAN PERSIJILAN KEMAHIRAN MALAYSIA BULAN JULAI 2010

 ___________________________________________________
KURSUS INDUKSI PEGAWAI PENGESAH LUARAN (PPL)Kursus Induksi Pegawai Pengesah Luaran ini terbuka kepada sesiapa yang telah mempunyai pengalaman sekurang-kurangnya 8 tahun didalam bidang-bidang kemahiran tertentu layak untuk mengikuti Kursus Induksi ini.

Kursus Induksi ini adalah bertujuan untuk memberi pendedahan kepada semua peserta mengenai Sistem Pentauliahan yang dijalankan di Pusat-Pusat Bertauliah (JPK). Dengan pendedahan ini, setiap peserta dapat mengetahui bagaimana kaedah atau cara-cara verifikasi yang akan dijalankan di Pusat-Pusat Bertauliah JPK.

Kursus Induksi ini dijalankan selama 2 hari ( Sabtu & Ahad ).
Berikut adalah tarikh yang akan diadakan Kursus Induksi PPL.

Tarikh          :       24 - 25/7/2010 ( SABTU & AHAD )
Tempat        :      KOLEJ KOMUNITI MASJID TANAH,
                            PAYA RUMPUT, 78300 MASJID TANAH, MELAKA.
Masa          :       8.00 pagi - 5.30 petang
Bayaran      :      RM 350.00 seorang peserta .KURSUS INDUKSI PEGAWAI PENILAI & PEGAWAI PENGESAH DALAMAN (PP&PPD)Kursus Induksi Pegawai Pegawai Penilai & Pegawai Pengesah Dalaman ini terbuka kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi Pegawai Penilai & Pegawai Pengesah Dalaman atau Pengurus Pusat Bertauliah.

Kursus Induksi ini adalah bertujuan untuk memberi pendedahan kepada semua peserta mengenai Sistem Pentauliahan yang dijalankan di Pusat-Pusat Bertauliah (JPK). Dengan pendedahan ini, setiap peserta dapat mengetahui bagaimana kaedah atau cara-cara verifikasi serta melaksanakan program latihan yang akan dijalankan di Pusat-Pusat Bertauliah JPK.

Kursus Induksi ini dijalankan selama 2 hari ( Sabtu & Ahad ).
Berikut adalah tarikh yang akan diadakan Kursus Induksi PP/PPD.

Tarikh          :       31/7/2010 & 1/8/2010 ( SABTU & AHAD )
Tempat        :      KOLEJ KOMUNITI MASJID TANAH,
                            PAYA RUMPUT, 78300 MASJID TANAH, MELAKA.

Masa          :       8.00 pagi - 5.30 petang
Bayaran      :      RM 350.00 seorang peserta .Sila hubungi smartmastertrainer.blogspot.com ( ++0129171808 ) En. Mohamad Hisham Hashim ( Akademi Fesyen Sofia )
Sila rujuk peta lokasi  di bawah.

No comments: